Speelplezier voor
groot & klein

Wil je kliederen met water, klimmen, klauteren, draaien, glijden en/ of schommelen. Kom dan naar Recreatieoord Binnenmaas!
Een leuke, gezellige en overzichtelijke speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen.

Attracties

Wil je varen met elektrische bootjes, rijden op politiemotoren, in een formule-1 wagen toeren, lekker skelteren of botsen in één van de disco bootjes, dit alles is mogelijk bij de atrracties. Hiervoor koop je munten bij de pitstop/ kiosk.

Ook is er een mogelijkheid om een balletje slaan op onze 18-holes midgetgolfbaan met verschillende hindernissen. Het is een leuk, uitdagend en sportief spel voor jong en oud.

Familiefeest of kinderfeestje op de Speeltuin?

Zin om met een grote groep naar de speeltuin te komen voor een familiefeest of kinderfeestje? Het kan allemaal bij Recreatieoord Binnenmaas. In het voor- of naseizoen is het mogelijk om buiten de openingstijden de speeltuin af te huren vanaf minimaal 25 personen. Neem vooraf contact op met ons voor de mogelijkheden. Je krijgt als organisator bandjes voor het aantal personen die komen, deze reken je op voorhand af. Komen er meer personen? Dan kan je uiteraard altijd extra bandjes aankopen.

Voor schoolreisjes is het ook mogelijk om bijvoorbeeld al voor 10.00 of 12.00 uur toegang te hebben tot de speeltuin.

Neem voor de mogelijkheden hierover contact met ons op (voor minimaal 25 personen).

Klik hier voor de openingstijden en tarieven

Weet jij al wat je straks als eerste gaat doen op Recreatieoord Binnenmaas? Op de plattegrond kun je thuis alvast kiezen. Veel plezier!