Informatie & Contact

Recreatieoord Binnenmaas

Vrouwehuisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland
tel. +31 186 – 60 18 94 (tijdens kantooruren)

contact@recreatieoordbinnenmaas.nl 

Kinderboerderij: +31 186 – 60 38 34 (tijdens openingstijden)
Speeltuin en Openluchtzwembad: +31 186 – 60 18 58 (tijdens openingstijden)
Restaurant Binnenmaas: +31 186 – 60 16 29

Manier van betalen
Op het gehele Recreatieoord kan je contant betalen, al is het in de tijd waarin we leven het toch makkelijker om per Pin te betalen. Dit kan bij alle kassa’s en bij de parkeerautomaten. Je hoeft dus nooit meer op pad met veel los geld!

Horeca op het terrein
Binnen de toegangspoorten van het recreatieoord staan twee drank- en snoepautomaten met flesjes gekoelde dranken en tussendoortjes.

Bij mooi weer opent IJswinkel IJsconijn de deuren! De IJsconijnen scheppen heerlijk kwaliteitsijs van Gebo Gelato voor je. De ijswinkel serveert ook allerlei dranken, van een warme chocolademelk en een sterke koffie tot frisdrank en fruitsap.

Zin om te picknicken? Neem plaats aan onze picknicktafels bij de speeltuin!

Op het terrein van het recreatieoord staat het iconische Restaurant Binnenmaas waar je met zicht over het water geniet van een uitgebreid diner of heerlijke borrel.

Wandelpaden
Gedurende het gehele jaar is het heerlijk om op het Recreatieoord te wandelen. Over het gehele Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan wandelpaden. Al deze paden zijn vrij toegankelijk voor het publiek.

Aan het einde van de wandelpaden staan uitkijktorens. Eén staat direct achter de Kinderboerderij en één staat aan het einde van het “wandelpad”. Vanaf deze uitkijktorens heb je een prachtig uitzicht over de Binnenmaas en het park. Zo is het gezellig om met het hele gezin uit te waaien en te genieten van de natuur in de verschillende jaargetijden.

Huisdieren
Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan op de openbare wandelpaden. Verder zijn honden niet toegelaten op het park.

Bootverhuur en vissen
Bij de Pitstop kan je waterfietsen en Canadese kano’s huren voor een onvergetelijke tocht over de Binnenmaas. Verder zijn aan de oever van de Binnenmaas op het Recreatieoord vier grote vissteigers. Volgens de kenners zit er in de Binnenmaas volop vis. De verplichte visvergunning om in de Binnenmaas te mogen vissen is enkel verkrijgbaar bij de Kinderboerderij (op het Recreatieoord).

Trailerhelling

Genieten van een dag op het water met je eigen boot? Op het recreatieterrein ligt naast Restaurant Binnenmaas een trailerhelling om je boot te water te leggen of uit te halen. De helling is 5-6 meter lang en 3 meter breed. Het recreatieoord ligt op een mooie vaarroute op de Binnenmaas van Puttershoek tot Westmaas. Deze Hoeksche vaarroute is 8 à 9 km lang.
Aan het gebruik van de botenhelling zijn alleen de parkeerkosten van het recreatieoord verbonden.