Speelplezier voor
groot & klein

Wil je kliederen met water, klimmen, klauteren, draaien, glijden en/ of schommelen. Kom dan naar Recreatieoord Binnenmaas!
Een leuke, gezellige en overzichtelijke speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen.

Attracties

Wil je varen met elektrische bootjes, rijden op politiemotoren, in een formule-1 wagen toeren, lekker skelteren of botsen in één van de disco bootjes, dit alles is mogelijk bij de atrracties. Hiervoor koop je munten bij de pitstop/ kiosk.

Ook is er een mogelijkheid om een balletje slaan op onze 18-holes midgetgolfbaan met verschillende hindernissen. Het is een leuk, uitdagend en sportief spel voor jong en oud.

Speeltuin afhuren?

Een familiefeest, schoolreisje of kinderfeestje het kan allemaal op het Recreatieoord Binnenmaas. In het voor- of naseizoen is de speeltuin ‘s morgens niet geopend voor publiek.

Toch kun je dan van de speeltuin gebruik maken, zodat je als school, familie of met je vriendjes kunt genieten. Neem voor de mogelijkheden hierover contact met ons op (voor minimaal 25 personen).

Klik hier voor de openingstijden en tarieven

Weet jij al wat je straks als eerste gaat doen op Recreatieoord Binnenmaas? Op de plattegrond kun je thuis alvast kiezen. Veel plezier!