Informatie & Contact

Recreatieoord Binnenmaas

Vrouwehuisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland
tel. +31 186 60 18 94
contact@recreatieoordbinnenmaas.nl

Kinderboerderij: +31 186 60 38 34 (tijdens openingstijden)
Openluchtzwembad: +31 186 60 18 58 (tijdens openingstijden)
Restaurant Binnenmaas: +31 186 60 16 29
Pannenkoekenhuis “Peter Pan”: +31 186 60 32 52

Manier van betalen
Op het gehele Recreatieoord kunt u contant betalen, maar in de tijd waarin we leven is het toch nog makkelijker om per Pin te betalen, dit kan bij alle kassa’s en bij de parkeerautomaten. U hoeft dus nooit meer op pad met veel los geld!

Drank- en snoepautomaten
Op het terrein van het openluchtzwembad en bij de attracties kunt u koffie kopen, lekkere chocolademelk drinken, soep. Voor ieder wat wils. Bij warm weer kunt u een flesje kopen met gekoeld drinken.

Heeft u lekkere trek? Dan kunt u een lekkere chocoladereep uit de automaat kopen.

Wandelpaden
Gedurende het gehele jaar is het heerlijk om op het Recreatieoord te wandelen. Over het gehele Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan wandelpaden. Al deze paden zijn vrij toegankelijk voor het publiek.

Aan het einde van de wandelpaden staan uitkijktorens. Eén staat direct achter de kinderboerderij en één staat aan het einde van het “wandelpad”. Vanaf deze uitkijktorens heb je een prachtig uitzicht over de Binnenmaas en het park. Zo is het gezellig om met het hele gezin uit te waaien en te genieten van de natuur in de verschillende jaargetijden.

Huisdieren

Honden zijn aangelijnd alleen toegestaan op de openbare wandelpaden.
Honden zijn verder niet toegestaan op het park.

Bootverhuur en vissen
Bij de Pitstop kunt u waterfietsen en Canadese kano’s huren voor een onvergetelijke tocht over de Binnenmaas. Verder zijn aan de oever van de Binnenmaas op het Recreatieoord vier grote vissteigers. Volgens de kenners zit er in de Binnenmaas volop vis. De verplichte visvergunning om in de Binnenmaas te mogen vissen is verkrijgbaar uit de automaat vlakbij de jachthaven (op het Recreatieoord).