Informatie & Contact

Recreatieoord Binnenmaas

Vrouwehuisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland
tel. +31 186 – 60 18 94

contact@recreatieoordbinnenmaas.nl

Kinderboerderij: +31 186 – 60 38 34(tijdens openingstijden)
Openluchtzwembad: +31 186 – 60 18 58 (tijdens openingstijden)
Restaurant Binnenmaas: +31 186 – 60 16 29
Pannenkoekenhuis “Peter Pan”: +31 186 60 32 52

Manier van betalen
Op het gehele Recreatieoord kan je contant betalen, al is het in de tijd waarin we leven het toch makkelijker om per Pin te betalen. Dit kan bij alle kassa’s en bij de parkeerautomaten. Je hoeft dus nooit meer op pad met veel los geld!

Drank- en snoepautomaten
Op het terrein van het openluchtzwembad en bij de attracties kan je koffie kopen, lekkere chocolademelk en soep drinken. Bij warm weer kan je flesjes met gekoeld drinken aankopen.

Heb je trek in iets zoets? Dan is de heerlijke chocoladereep uit de automaat iets voor jou.

Wandelpaden
Gedurende het gehele jaar is het heerlijk om op het Recreatieoord te wandelen. Over het gehele Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan wandelpaden. Al deze paden zijn vrij toegankelijk voor het publiek.

Aan het einde van de wandelpaden staan uitkijktorens. Eén staat direct achter de Kinderboerderij en één staat aan het einde van het “wandelpad”. Vanaf deze uitkijktorens heb je een prachtig uitzicht over de Binnenmaas en het park. Zo is het gezellig om met het hele gezin uit te waaien en te genieten van de natuur in de verschillende jaargetijden.

Huisdieren

Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan op de openbare wandelpaden.
Verder zijn honden niet toegelaten op het park.

Bootverhuur en vissen
Bij de Pitstop kan je waterfietsen en Canadese kano’s huren voor een onvergetelijke tocht over de Binnenmaas. Verder zijn aan de oever van de Binnenmaas op het Recreatieoord vier grote vissteigers. Volgens de kenners zit er in de Binnenmaas volop vis. De verplichte visvergunning om in de Binnenmaas te mogen vissen is verkrijgbaar uit de automaat vlakbij de jachthaven (op het Recreatieoord).